Måndag i maj

Now I see
If I wear a mask I can fool the world
But I cannot fool my heart

Who is that girl I see
Staring straight back at me
When will my reflection show
Who I am inside?



Vad gör jag uppe redan klockan nio? Hade svårigheter med att somna - somnade säkert först framemot halv sex - så varför är jag inte lika död av trötthet som jag brukar vara? Varför satte jag mig ens här...? Ska nog ta en dusch, äta något, kanske försöka sova mera. Om det går.

Har varit i Köping sen i fredags, åker hem i eftermiddag. Visserligen kan jag traska ner till tågstationen, för det är inte såå fasligt lång, tar kanske 15-30 min när det är jag, själv men det är inte så kul när man bär på en laptop så pappa för skjutsa ner mig när han slutat jobba. Vi har firat min födelsedag i efterskott, av farmor fick jag våffeljärnet jag ville ha, fick en mycket najsig skål av Jojjo och av pappa/mamma så blev det Jannes tv+dvd dom köpt åt mig fastän jag var inställd på att betala den själv. Aja. Inte fått nått av minsta systeryster för hon sa att hon haft problem med att komma/hitta på något. Fick en snygg kylskåpsmagnet av Jojjo dock. "Allergisk mot mornar" jo jag tackar jag, haha!

Känner mig slut i skallen, och av någon anledning känns det mesta hopplöst och jag vill gråta. Med tanke på att det är vackert väder ute så är det en ovanlig känsla. Men den satte sig där igår kväll/natt och den har inte släppt än. Tack och lov släppte dock den horribla huvudvärken som slagit på vänstra sidan av mitt huvud.

Dagens citattext i början känns passande... Och ibland känner jag mig så väldigt, väldigt liten och så väldigt, väldigt ensam.



RSS 2.0