No sense

Somewhere after midnight
In my wildest fantasies
Somewhere just beyond my reach
There's someone reaching back for me
Racing on the thunder and rising with the heat
It's gonna take a Superman to sweep me off my feet


Jag har inget särskilt att skriva om egentligen men jag kladdar ner några futtiga ord iallafall. Har huvudvärk (varför sitter du då här, mooron?), har inte kunnat sova på natten och började störtböla för nån timme sen när jag fortfarande försökte sova. Med andra ord var det inge vidare. Rollspel planerat om typ.. 1½h och jag vill vara med. Men jag får se hur jag mår. Precis-innan-mensen-värk och huvudvärk och grusiga ögon är nog ingen vidare kombo för detta tror jag.

För det mesta så brukar jag inte definera migsjälv som någon överdrivet religiös person. Men ibland, när jag mår dåligt, brukar jag tala högt och hoppas att någon högre makt kanske lyssnar. Om inte annat så är det skönt att få ur sig allting och bara snörvla en stund antar jag... Även om en lösning kanske vore trevligare ibland. Det beror väl lite på, på vilket sätt man mår dåligt. Jag har väl ett par problem just nu, saker som jag ser som problem iallafall.

... Nej, jag tänker inte skriva ner allting här. Jag tänker inte ens prata om allting utom med mig själv, katten och om det nu finns en högre makt som lyssnar. Vissa saker vill man inte ta med andra på grund av många olika skäl. Kanske för att det är för intimt, kanske för att det gör för ont. Kanske för att man helt enkelt tappar bort orden när man försöker.



RSS 2.0