Februari

I wanna be the only one to hold you
(Protect you from the rain)
I wanna be the only one to soothe you
(Erase all the pain)
I wanna be the only one to love you, love you
(Over again)
I wanna be the only one, the only one
(The only one I am)



Det blev inte att skriva något mer i januari. Vet inte... Känns ibland som att det enda jag vill mala på om är mina känslor och det kanske blir trist i längden? Ah well. Min blogg, anyway.

Hur ska jag göra egentligen? Han, du vet, den där snubben jag är rätt förtjust i, är absolut väl värd att vänta på. Det är han. Men jag hatar att vänta. Har så dåligt tålamod ibland. Men ibland... ibland känns det som att jag kan vänta för alltid på honom, för han är värd det. Men ibland så tänker jag; är inte jag värd mer än att behöva vänta? Blah. Det allra värsta är inte att vara kluven på det sättet, för det beror bara på vad jag har för dag. Det värsta är väl egentligen att jag inte vet om väntan ger mig någonting. Vill du ha mig om jag ger det mera tid? Eller ändrar det ingeting?

Men jag klarar mig... Går det åt helvete så klarar jag mig ändå. I will survive. Jag kan le även fast jag vill gråta. Jag kan skratta fastän jag engentligen vill dö. Jag har mer mental styrka än jag ger migsjälv credit för. Oftast. På bra dagar. Haha, dåliga dagar så vill man ju verkligen bara krypa ner i en svamp.

Min vän, I know you hurt. I know it hurts. Men jag finns alltid här. Även om det råkar vara klockan fyra på morgonen. You have my number.



RSS 2.0